МЦ Дерма София - ул."Бяло поле"№3, Бизнес Център Комфорт - ет. 2

БОТОКС – ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Внимание!!! Поставянето на препарати, съдържащи ботулинов токсин от немедицински лица или от лекари извън регистриран лекарски кабинет е абсолютно  незаконно и ОПАСНО.

Хайфу лифтинг – информирано съгласие

Важно е да бъдете информирани преди всяка процедура.
Запознайте се внимателно с формата за информирано съгласие преди процедура УЛТРАЗВУКОВ ЛИФТИНГ.

Перфектното лице

Красотата е съвкупност от етнически и расови особености. Има някои универсални стандарти за красота, които включват симетрия – пропорции между гладки и изпъкнали контури.

Какво трябва да знаете преди и след процедура с ботокс?

Ако Ви предстои процедура по поставяне на ботокс на лицето за коригиране на гневните бръчки между веждите, хоризонталните бръчки на челото, бръчките “тип пачи крак” край очите или бръчките в долната част на лицето и по шията, прочетете внимателно следната важна информация!!!

Какво трябва да знаете преди подлагане на процедура по поставяне на Радиес?

Преди процедура по поставяне на дермален филър, Вие трябва да бъдете подробно информирани от вашия лекар за начина на провеждане на манипулацията, възможните странични ефекти и сроковете за възстановяване.

Контактен дерматит – как да се предпазим?

Контактният дерматит се причинява от различни вещества: метали, масла, каучук, полимери, различни медикаменти, козметични средства, сапуни, детергентни повърхностни покрития и разтворители, растителни и животински продукти, пестициди и торове и други.

Как да избегнем риска от слънцето?

Полезни навици: Използването на слънцезащитен продукт не означава, че трябва да забравите за основните предпазни мерки по време на всяко излагане на слънце.

Какво трябва да знаете преди и след процедура с дермален филър?

Две седмици преди процедура с дермален филър избягвайте употреба на аспирин, продукти съдържащи витамин Е, масло от вечерна иглика (Primula vulgaris), гинко билоба (Ginkgo biloba), чесън, вратига (Feverfew) и жен-шен. Всички те водят до намаляване на кръвосъсирването и повишават риска от хематоми.