Лечение на стрии с FRACTORA

Ние в МЦ Дерма София имаме удоволствието да предложим нов, мощен начин за премахване на стрии и регенериране на гладка, красива, нова кожа: FRACTORA

Стриите представляват атрофия на кожата под формата на множество симетрично разположени линии, перпендикулярни на линиите на цепливост на кожата. Цветът им в началото е розов, черено-виолетов, а по-късно белезникав. Повърхността им е лъскава, набръчкана, мека и депресирана.

Тяхното образуване най-често се дължи на механични фактори, водещи до преразтягане на кожата, като бременност, бързо увеличение на телесното тегло, бързо израстване на височина, при активно спортуващи. Понякога, те могат да са симтом на някои заболявания, като захарен диабет, болест на Кушинг, спондилартроза или да възникнат след общо или локално лечение с кортикостероиди. Локализират се по корема, бедрата, гърдите, раменете.

Ние в МЦ Дерма София имаме удоволствието да предложим нов, мощен начин за премахване на стрии и регенериране на гладка, красива, нова кожа: FRACTORA ™ stretch mark treatment. В действителност, лечението с FRACTORA ™ предлага значителен напредък в премахването на стриите в сравнение с други методи:
За разлика от кремовете и лосионите, FRACTORA ™ стимулира растежа на нов колаген и нова, здрава кожна тъкан, за да елиминира напълно появата на най-видимите стрии.
FRACTORA може да се използва за премахване на стрии навсякъде по тялото.

ПОДХОДЯЩ ЛИ СТЕ ЗА ТРЕТИРАНЕ НА СТРИИ С FRACTORA

Процедурата е идеално за всеки, който има стрии върху корема, раменете, бедрата и глутеусите образувани в резултат на:
• Бързото израстване по време на пубертета
• След бременност и раждане
• Бързо увеличаване на теглото
• Прекомерно натрупване на мускулна маса
• Използване на стероиди за подобряване на ефективността от спортисти и бодибилдъри

КАК ДЕЙСТВА FRACTORA

Ключът към успешното подобряване на стриите се състои във възстановяването на съществуващия колаген и генерирането на нов колаген дълбоко в дермата. Тази мощна процедура използва силата на радиочестотата, за да отстрани увредените слоеве на кожата и да стимулира образуването на нова тъкан в увредения участък.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ СЛЕД ПРОЦЕДУРАТА

Процедурата се извършва само от висококвалифицирани лекари.
След процедурата е възможно зачервяване на кожата или лек оток, които отшумява за 2-5 дена. За пълното въстановяване на кожата след аблацията са нужни около 2 седмици. Коричките от аблацията ще отпаднат по естествен път до 5 – 10 дни.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН БРОЙ ПРОЦЕДУРИ

Броят на процедурите обикновено варира между 3 до 5 сесии на всеки 3-6 седмици.
Третирането приключва, когато резултатите са задоволителни за пациента или според преценка на лекаря.

За оптимални резултати повечето пациенти се нуждаят от няколко сесии, в зависимост от обхвата и тежестта на стриите. Пациентите с изключително тежки стрии ще видят значително намаление на видимостта на техните стрии, но може да не е възможно напълно да се премахнат тези стрии.

ПРЕПОРЪКИ СЛЕД ТРЕТИРАНЕ

• Използвайте слънцезащитният крем с поне 30SPF един месец след процедурата.
• Използвайте хидратиращ крем след всяко третиране.
• Прилагайте грим не по-рано от 24 часа след процедурата.
• Измивни продукти могат да се изплолзват 24-72 часа след третиране, но не и ексфолианти!
• За пациенти с IV и V тип кожа крем за избелване може да се ползват 2-3 седмици след напълното възстановяване на кожата. Той трябва да бъде спрян 48-72 часа преди следваща сесия с Fractora.

Ако искате да знаете дали сте добър кандидат за лечение с FRACTORA, резервирайте БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ!

Д-р Данчева - запази час

ОНЛАЙН ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС

Резервирайте час при д-р Данчева.