Мезотерапия за лице

Мезотерапията е подходяща за всяка възраст – от 18 до 75 години, като според индивидуалните нужди на кожата се избират различни продукти.

e59516abc084270ff2a21c77f43b18416ad509c7Коя възраст е подходяща за мезотерапия

Мезотерапията е подходяща за всяка възраст – от 18 до 75 години, като според индивидуалните нужди на кожата се избират различни продукти. Обикновено на възраст 20 – 30 – 35 години, мезотерапията е напълно достатъчна за избистряне на тена, за освежаване и хидратиране на кожата и за превенция на стареенето на кожата. След 30 – 35 години, когато започват да се появяват фини бръчици – първите издайници на възрастта, мезотерапията може да бъде съчетана с ботокс и филъри, което ще удължи тяхното действие.

За какво се използва мезотерапията на лице
– За хидратиране на кожата
– За биоревитализация
– За попълване на повърхностни бръчки
– За стягане и лифтиране на кожата
– За отстраняване на хиперпигментации – изсветляване на кожата и регулиране на тена
– За подобряване на околоочната зона – повърхностни бръчки, тъмни кръгове и умора на очите
– За корекция на двойна брадичка
– За третиране на белези от акне, следоперативни или травматични цикатрикси

Кои продукти са подходящи за мезотерапия на лице

Неомрежена хиалуронова киселина за мезотерапия

Хиалуроновата киселина за мезотерапия или още наречена мезофилър представлява некръстосана ХК с различна концентация от 14 мг/мл до 32 мг/мл ХК. Тя се поставя с много тънка игла 32G в повърхностните слоеве на кожата на малки папули или линеарно по хода на бръчките. Папулите могат да се задържат 1 – 3 – 5 дни, ако ХК е с голяма концентрация.

Продукти за мезотерапия на лице с неомрежена ХК:

– Belotero Hydro
– Princesse Rich
– Juvederm Hydrate
– Nеаuvia Organic Hydro deluxe
– Prophilo
– Viscoderm

Собствена плазма /плазмотерапия/ – PRP – “Вампирски лифтинг”

Мезококтейли съдържащи хиалуронова киселина, органичен силиций, фибробластни растежни фактори, аминокиселини, микроелементи, антиоксиданти, витамини, мастни киселини, коензими,флавоноиди и др. води до стимулиране на синтеза на колаген и еластин, хидратация, регенирация на дермалния матрикс, заличаване на фините бръчки и стягане на кожата.

Колагенова мезотерапия – MD Tissue

Състав: колаген за мезотерапия
Действие: Поддържа и възстановява колагеновите фибри, действа като бариера срещу свободните радикали – забавя стареенето на кожата.
GUNA MD Tissue съдържа и допълнителни съставки от природен произход- аскорбинова киселина, магнезиев глюконат, пиридоксин хидрохлорид, рибофлавин, тиамин хидрохлорид, натриев хлорид , които имат пренасяща и стабилизираща функция и позволяват по-ефективно и специфично влагане на колагена в кожата.
Ефекти върху кожата :
GUNA колаген-мезотерапия постига:
Освежаване
Тонизиране
Стягане
Овлажняване
Намаляване на бръчките

Протоколи

Хиалуронова киселина – 1 процедура на всеки 3-4 седмици

Плазмотерапия за лице – 1 процедура на всеки 3-4 седмици в три последователни месеца, поддържащо по 1 процедура на 6 месеца.

Мезококтейли средно 4-6 процедури с интервал 1-2 седмици, 1-3 пъти годишно.

Колагенова мезотерапия – 2 манипулации през първите две седмици, 1 манипулация седмично до подобряване на симптомите (приблизително 8-10 манипулации). Възможно е да се продължи с лечението всяка следваща седмица до най-много 10 седмици.

Възможна е и комбинация на хиалуронова киселина, плазмотерапия, мезококтейли и колагенова мезотерапия.

Д-р Данчева - запази час

ОНЛАЙН ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС

Резервирайте час при д-р Данчева.