Неоперативен мек лифтинг

Допреди няколко години говорехме само за попълване на бръчки и за създаване на обем, а лифтингът означаваше операция и възстановителен период. Сега говорим за неинвазивен мек лифтинг постигнат с филъри.

неоперативен мек лифтинг Д-р Ася Данчева

Независимо от това колко добри са нашите гени, всеки вид кожа в крайна сметка губи своя тонус. Пропорционалността се променя и обемът намалява. Бузите хлътват навътре и провисват. Брадичката се отпуска и лицето става по-широко в долната му част. В резултат: младежката V-образна форма на лицето бавно се обръща надолу и нашата възраст става все по-видима, независимо от това, че се чувстваме още млади.

Лечението на отделните бръчки често не е достатъчно, за да възстановите младежкия си вид и свежест. За да противодейства на ефектите на гравитацията и за да възвърне младежката си форма, лицето се нуждае от реален обем.
ef_stareene

Това може да се постигне с дермални филъри.

ХИАЛУРОНОВИ ФИЛЪРИ

РАДИЕС филър за обем и лифтинг

Radiesse™ придава обратно обем точно там, където е загубен. С нежно моделиране на дълбоките бръчки, хлътналите или увиснали бузи изчезват, а природните лицеви контури се връщат.

Д-р Данчева - запази час

ОНЛАЙН ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС

Резервирайте час при д-р Данчева.