Белотеро-динамични хиалуронови филъри

Какво e Belotero? Belotero са серия хиалуронови филъри, чието основно предназначение е запълване на бръчки, белези, възстановяване на загубени обеми, лифтинг и хидратация на кожата.

Хиалуронови филъри Д-р Ася ДанчеваBelotero е част от портфолиото на немската фирма Merz Aesthetics, продуктите се произвеждат в Швейцария. Инжектирани в повърхностните и средни слоеве на дермата, филърите имат незабавен лифтинг ефект в областта на третираната зона.

 

Серията Belotero е представен от седем продукта:

1. Belotero Revive
2. Belotero Soft
3. Belotero Balance
4. Belotero Intense
5. Belotero Volume
6. Belotero Lips Shape
7. Belotero Lips Conture

 

Серията Belotero съдържа хиалуронова киселина, получена по биотехнологичен метод. Хиалуроновата киселина има естествен произход, което е предпоставка за безопaсност, цялостна биосъвместимост и биоразградимост.

Каква е разликата между Belotero и останалите хиалуронови филъри

Уникалната технология на Belotero се основава на иновативен патентован производствен процес, представен от така наречената СРМ (Cohesive Polydensified Matrix) технология.

Какво представлява СРМ (Cohesive Polydensified Matrix) технологията

Тя се базира на динамичен процес на двойно кръстосано свързване на хиалуроновата киселина. Изключителните резултати, постигнати благодарение на тази уникална технология, водят до създаването на частично кохезивен монофазен гел с изключително добра еластичност и пластичност, което придава по-естествен вид на лицето. При инжектиране на Belotero за възстановяване на обеми и попълване на бръчки, се постигат по-добри резултати с по-малко количество продукт.

Belotero е безопасен за употреба

Той съдържа хиалуронова киселина, получена по биотехнологичен метод. Крайното й пречистване значително намалява риска от гранулома и свръхчувствителност. Продуктът има стабилизирано рН, което понижава риска от появата на оток. Belotero може да бъде инжектиран в няколко зони едновременно без притеснение за алергична реакция.

Belotero е световно признат продукт

Belotero е тестван и признат от специалисти в областта на естетичната медицина, дерматолози, пластични хирурзи, както и редица други ключови фигури в света на медицината от различни страни и континенти. През 2016 се навършват 10 години от пускането на Belotero на световния пазар. Серията получава награда за „Най-добър инжектируем продукт“ на Aesthetics Awards 2014.

Хиалуронови филъри Д-р Ася Данчева

Изграждането на доверие в тези взискателни специалисти към продуктите на естетичната медицина, се постига благодарение на всяка следваща терапия с Belotero.

Хиалуронови филъри Д-р Ася ДанчеваХиалуронови филъри Д-р Ася Данчева

Видове Белотеро

1. BELOTERO REVIVE е предназначен за мезотерапия и съдържа хиалуронова киселина и глицерол. Освен способноста му да хидратира, глицерола запазва по-дълго структурата на хиалуроновата киселина и осигурява по-дъготраен ефект, удължавайки живота й.

BELOTERO REVIVE се прилага в повърхностния слой на кожата. Възстановява тонуса и еластичността на кожата, както и нейната стегнатост.

Зони на приложение:
Лице,
Шия,
Деколте,
Ръцете

Препоръчителен брой процедури – 3 сесии през 4 седмици.

2. BELOTERO SOFT е идеално средство за оформяне на детайлите!

BELOTERO SOFT е предназначен за повърхностно инжектиране за попълване на фини бръчки в зоната на околоочния контур, около устата, челото. Поставен много повърхвостно чрез т.н. „бяла папула“ или „блинчинг“ техника. Благодарение на специалната форма на спринцовката и кохезивната природа на продукта, инжектирането е изключително прецизно.

Зони на приложение:
– Дребни бръчки около устата
– Oколоустни гънки
– Бръчки около очите („пачи крак“)
– Бръчки по челото
– Корекция на бръчки и вдлъбнатини, причинени от хирургична намеса или с напредване на възрастта (белези също)

3. BELOTERO BALANCE е перфектен продукт при процедури за заличаване на средно дълбоки бръчки. Той гарантира забавен процес на биоразграждане, като показва значително по-добри резултати в началните месеци при увеличаване на обема и при попълване на бръчки.

Инжектиран в дермата, продуктът имат незабавен лифтинг ефект в областта на третираната зона.

Хистологичен анализ на дермата след инжектиране на BELOTERO BALANCE

Хистологичните резултати показват перфектната биосъвместимост на филъра BELOTERO BALANCE, както и липсата на възпаление след употребата му.

Дълбоки бръчки, скулптуриране на лицето:
– За уголемяване на устни
– Оформяне на лицев контур
– Назо-лабиална бръчка
– Глабела
– Корекция на бръчки и вдлъбнатини, причинени от хирургична намеса или с напредване на възрастта (белези също)

4. BELOTERO INTENSE притежава перфектна еластичност, което позволява приложението му както за изглаждане на дълбоки бръчки и неравности, така и за моделиране на лицевия контур.

Монофазната природа на BELOTERO INTENSE, създадена на базата на динамично кръстосано свързване води до максимална сигурност на импланта, минимизирайки рисковете от странични ефекти.

Резорбируем имплант, специално разработен за:
– Tретиране на дълбоки бръчки и лицеви неравности
– Изграждане на лицевите контури
– Лифтинг на лицето
– Увеличаване обема на устните
– Скулптуриране на лицето

5. BELOTERO VOLUME е предназначен за моделиране и възстановяване на обем. Той се характеризира с перфектно съчетание на еластичност, кохезивност и пластичност.

Възможността му да бъде моделиран, позволява да се постигне желаната форма и едновременно с това да се запази естествената визия. Интелигентен и добре балансиран дизайн, предлагащ 3 предимства:

Отлична пластичност за моделиране, оформяне и поддържане на естесвен вид на лицето
Силен попълващ ефект за предсказуем и надежден резултат: 100 % от специалистите смятат Belotero Volume за превъзхождащ или съизмерим с конкурентните си продукти
– Високата пластичност дава възможност за лесно поставяне на гела при инжектиране.
– Ниската сила необходима за инжектиране дава свобода на действие при инжектирането.

Може да бъде поставен с 30G игла, което осигурява на пациентите безболезненост и комфорт.

6. BELOTERO LIPS SHAPE е спринцовка от 0.6 мл. предназначен за придаване на обем на устните.

7. BELOTERO LIPS CONTURE е спринцовка от 0.6 мл. предназначен за контуриране на устните.

 

Д-р Данчева - запази час

ОНЛАЙН ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС

Резервирайте час при д-р Данчева.