МД кодове – 8 точков лифтинг

Имах иключителното удоволствие да участвам и да бъда обучена на МД Кодовете на специалния MD Codes™ Tour в Тел Авив през Септември 2016г. от невероятния Д-р Маурисио де Майо.

 

Д-р Маурисио де МайоMD Codes™ – разкриват кода за ревитализация на лицето.

МД кодовете са създадени от Dr Mauricio de Maio известен бразилски пластичен хирург, признат в цял свят.  Д-р де Майо се смята за майстор в областта на естетичната медицината.

Какво са MD Codes™

МД кодовете са медицински кодове, поредица от прецизни точки за инжектиране на хиалуроновите филъри Juvederm® Vycross® във всяка анатомична област на лицето.

Защо да използваме MD Codes™

Лицето е механична структура с твърди и меки тъкани, които се нуждаят от опора, за да се справят с гравитацията. Много често пациентите забелязват само отделни бръчици или гънки по лицето си, без да забелязват, че имат уморен и измъчен вид дължащ се на общото увисване на лицето.

Например назолабиалните гънки често са резултат на сянката от свличанито на меките тъкани в областта на медиалната скула. В тези случаи е достатъчно попълването и възстановяването на обема на тази част от скулите, за да бъдат заличени НЛГ.

Или тъмните кръгове и увисналият долен клепач можат да бъдат значително подобрени само от възтановяването на обема на медиалната част на скулата без да се стига до блефаропластика.

MD Codes™ могат да помогнат на пациента да разбере защо подобряването на определена област може да бъде постигнато чрез третиране на съседни или отдалечени зони.

Няма ли MD Codes™ да изгубят индивидуалността на Вашето лице

MD Codes™ са модели за лечение, които дават само насоки за определяне на точките на инжектиране върху лицето на пациента съобразено с неговите индивидуални нужди. Всяко лице се нуждае само от определени точки. Винаги преди процедура Вашият лекар ще направи оценка на лицето Ви и на начина на стареенето му, за да избере най-подходящити точки за възвръщане на младежкия вид и запазване индивидуалността на Вашето лице.

Всеки пациент трябва да се оцени и третира индивидуално.
Доверете се на преценката на Вашия лекар!

За разлика от обикновените и традиционни техники на инжектиране, MD Codes™ не търсят само временни резултати, а най-ефективното решение на индивидуалния проблем. По този начин MD Codes™ са полезен инструмен, който помага на пациента да разбере своята мотивация и план за лечение.  Когато му бъдат представени MD Codes™ пациентът посочва сам проблемните областите, които иска да бъдат третирани, така че лекярят да може да обсъди и да предложи най-подходящите MD Codes™ за индивидуалния план на лечение.

Кои области са подходящи за прилагането на MD кодове

MD Codes™ са подходящи за мъже и за жени!
MD Codes™ могат да се използват в следните зони:

 • 8 точков лифтинг на топ цена Д-р Ася Данчева дерматолог София8 точков лифтинг:Повдига средната част на лицето, поддържа веждата и долния клепач подчертава скулата подобрява визията на долния клепач – смекчава канала на сълзите изглажда назолабиалната гънка повдига ъгълчетата на устните заличава марионетните линии оформя линията на долната челюст
 • МД кодове на топ цена Д-р Ася Данчева дерматолог София3 точкова корекция на челоКоригира формата на челото и изглажда хоризонталните бръчки 2 точкова корекция на слепоочия попълва зоната на слепоочията лифтира латералния край на веждата и горния клепач
 • МД кодове на топ цена Д-р Ася Данчева дерматолог София3 точкова корекция на вежди:Повдига и оформя веждите
 • МД кодове на топ цена Д-р Ася Данчева дерматолог София2 точкова корекция на глабелата:
  повдига медиалния край на веждите изглажда гневните бръчки
  3 точкова корекция в зоната на пачи крак:
  изглажда ситните бръчки тип пачи крак възстановява загубата на обем в латералната периорбитална област
 • МД кодове на топ цена Д-р Ася Данчева дерматолог София3 точкова корекция на канала на сълзите:запълва канала на сълзите премахва тъмните кръгове изглажда фините бръчки на долния клепач
 • МД кодове на топ цена Д-р Ася Данчева дерматолог София5 точкова корекция на средната част на лицето:повдига средната част на лицето, поддържа веждата и долния клепач подчертава скулата подобрява визията на долния клепач – смекчава канала на сълзите лифтира линията на долната челюст
 • МД кодове на топ цена Д-р Ася Данчева дерматолог София3 точкова корекция на назолабиална област:
  изглажда назолабиалната гънка повдига ъгълчетата на устните
 • МД кодове на топ цена Д-р Ася Данчева дерматолог София8 точкова корекция на устни:
  Води до увелечаване обема на устните придава форма на устните подчертава контура на устните намалява пушаческите линии повдига ъгълчетата на устните
 • МД кодове на топ цена Д-р Ася Данчева дерматолог София3 точкова корекция на марионетни линии:
  намалява изразеността на марионетните линии косвено повдига ъгълчетата на устните
 • МД кодове на топ цена Д-р Ася Данчева дерматолог София6 точкова корекция на брадичка:
  удължава брадичката подобрява вертикалния размер на лицето намалява изразеността на двойната брадичка изглажда и удължава линията на долната челюст
 • МД кодове на топ цена Д-р Ася Данчева дерматолог София5 точкова корекция на линията на долната челюст:очертава ъгъла на долната челюст лифтира кожата и намалява увисването на линията на долната челюст изглажда линията на брадичката и долната челюст

Кои продукти се използват за MD Codes™

MD Codes™ са разработени за продуктите от Семейството на VYCROSS®. Продуктите:
Juvederm® VOLUMA®
Juvederm® VOLIFT®
Juvederm® VOLBELLA®

Технологията VYCROSS® е патентован комплекс от нискомолекулна и високомолекулна омрежена хиалуронова киселина, която осигурява на филъра: по-голяма устойчивост на разграждане, по-голяма трайност, по-голяма хидратация с по-малко поглъщане на вода по-малко оточност безболезненост – продуктите съдържат лидокаин много добра кохезивност и пластичност на гела оптимален лифтинг и моделиране.

Индикации, прилагане и продължителност на ефекта на MD Кодове:

Процедурата може да се направи, без да спирате обичайните си дейностти и да се върнете на работа след 30 минути. Резултатът е видим веднага, а ефекта продължава 12-18 месеца.

MD Codes™ са нов подход в подмладяването, който обещава да революционизира естетиката!

Д-р Данчева - запази час

ОНЛАЙН ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС

Резервирайте час при д-р Данчева.