Бръчки на носа – Бъни

Бръчките на носа са резултат от свиване на назалния мускул. 

Бръчките на носа могат да са налице когато
♦ не са лекувани, или са резултат от ♦ компенсаторна / натрупана мускулна активност на мускула на носа след поставяне на ботокс в съседните мускулни групи за третиране на бръчките между веждите или бръчките край очите.

Често те са налице още преди процедура по поставяне на ботокс, но пациентите не ги забелязват, тъй като се вглеждат в бръчките между веждите, които са доминиращи.
След поставяне на ботокс в глабелата, вертикалните бръчки между веждите изчезват и тогава бръчките по носа стават доминиращи.

При пациентите, при които бръчките по носа са видими още при първоначалния преглед, те се третират още на първа процедура заедно с зоната на глабелата.

Когато те са резултат от компенсираната мускулна активност след поставяне на ботокс между веждите, бръчките по носа се третират при т.н. ретуш 2 седмици след първоначалната процедура.

Един квалифициран инжектор трябва да прецени всеки пациент поотделно, в покой и по време на мимики и след това да направи препоръки за лечение въз основа на индивидуалните особености на мускулатурата на пациента.

Д-р Данчева - запази час

ОНЛАЙН ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС

Резервирайте час при д-р Данчева.