Подмладяване на ръце с филъри

Бърчки по ръцете, изпъкнали вени. Най-новите постижения в естетичната медицина, могат да възстановят загубените обеми, сухотата на кожата, пигментациите и да направят ръцете ви да изглеждат гладки отново.

СЕГА ВЕЧЕ НЯМА ПРИЧИНА ДА КРИЕТЕ РЪЦЕТЕ СИ!

подмладяване на ръце Д-р Ася ДанчеваРъцете са важна част от тялото ни, с която общуваме и се представяме. Точно както лицето ни, те винаги са на показ. Красивите ръце ни дават увереност да се изразяваме във всяка ситуация.

      race_n4

С течение на времето подкожната мастна тъкан на ръцете ни намалява, вените, сухожилията и костите стават по-видими, а кожата изтънява и се набръчква. Ръцете изглеждат кокалести и съсухрени, покрити с пигментни петна.

race_n2

Ако смятате, че външния вид на ръцете ви не съвпадат с цялостната ви визия, тогава може би е време за подмладяване на ръцете ви.

Пигментации →
Специални козметични кремове могат да помогнат. Когато са по-упорити, на помощ идват лазерни процедури и химични пилинги.

Набръчкана кожа →
Сухотата на кожата изисква хидратация. За целта мезотерапията е най-добрият помощник. Различни коктейли с хиалуронова киселина ще възстановят тургура и ще хидратират кожата.

Загуба на обем→
С инжектиране на филъри се постига възстановяване на обема, а сухожилията и вените стават по- малко видими

Най-новите постижения в естетичната медицина, могат да възстановят загубените обеми, сухотата на кожата, пигментациите и да направят ръцете ви да изглеждат гладки отново.

race_n5

Д-р Данчева - запази час

ОНЛАЙН ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС

Резервирайте час при д-р Данчева.