МЦ Дерма София - ул."Бяло поле"№3, Бизнес Център Комфорт - ет. 2

Изглеждайте естествено млади на всяка възраст благодарение на V-ефекта

Тайната на V-ефекта ни разкрива д-р Ася Данчева

Д-р Данчева V ефект с РадиесОбучаващ лекар на техники на инжектиране с Radiesse, д-р Данчева е член на Българското дерматологично дружество, Българския лекарски съюз, Асоциацията по естетична дерматология, Международната асоциация по Anti-Aging медицина (WOSAAM). Завежда кабинет по онкодерматология в Центъра за кожно-венерически заболявания, София.

Независимо от това колко добри са нашите гени, кожата ни в крайна сметка старее. Пропорциите се променят, обемът намалява, бузите хлътват и провисват, брадичката се отпуска и лицето се разширява в долната си част.

В резултат неговата V-образна форма се „обръща” и възрастта ни става по-очевидна, макар да се чувстваме все още млади.

Тогава на помощ ни идват дермалните филъри (пълнители), които са три вида:
а) постоянни,
б) временни и заместващи естествената тъкан и
в) временни, заместващи естествената тъкан и стимулиращи образуването на собствен колаген от организма.

У нас вече разполагаме с представител на по-съвършеното поколение филъри – RADIESSE, предоставен ни от немския концерн MERZ AESTETICS чрез фирма LIBRA AG България.

Какво е RADIESSE и защо е уникален?

Radiesse e синтетичен продукт, съдържащ 30% гладки калциев хидроксилапатит микросфери (СаНа) с диаметър от 25 µм до 45 µм, суспендирани в 70% натриев карбоксиметилцелулозен гел-носител.
Калциевият хидроксилапатит е биологичен материал, използван в ортопедията, неврохирургията, денталната медицина, оториноларингологията и офталмологията повече от 20 години. Той е основна минерална съставка на костите и зъбите, което го прави безопасен, биосъвместим, биоразградим, нетоксичен и неантигенен. Тоест това е естествен продукт, несъдържащ чужди белтъчни молекули – основен алерген за организма. Гел-носителят се състои от стерилна вода за инжекции, глицерин и малко количество натриева карбоксиметил целулоза, използвана в хранителната промишленост.
Radiesse e универсален филър за запълване на липсващи обеми и дълбоки бръчки по лицето, както и за подмладяване на кожата на ръцете. Подходящ е за корекция на назолабиалните гънки, марионетните линии, менталната гънка, носа и меката част на ухото, за оформяне и уголемяване на скулите, запълване на темпоралната област и лифтиране на латералния край на веждите, за изглаждане на контура на брадичката и попълване на хлътнали бузи.

Как Radiesse постига всичко това?

Благодарение на своя двоен ефект. Незабавният резултат се дължи на гел-носителя, а продължителният ефект – на микросферите, които стимулират мощно производството на собствен колаген, което започва с поставянето на продукта.

Още статии: