МЦ Дерма София - ул."Бяло поле"№3, Бизнес Център Комфорт - ет. 2

ХайФу може да бъде много ОПАСЕН в ръцете на неспециалист

DUBLO-S Е СЕРТИФИЦИРАНА МАШИНА ЗА УЛТРАЗВУКОВ ЛИФТИНГ! НЕ рискувайте здравето си.

 

Въпреки, че е сравнително нова технология, фокусираният ултразвук бързо събра много почитатели поради своята ефективност, кратък възстановителен период и нисък риск. Но фокусираният ултравук може да бъде много опасен, когато се прилага от неквалифициран персонал или се използва технически неизправно устройство, най-често евтинa имитация на устройствата на водещите  световни производители.

Макар и привидно лесно изпълнима чисто технически, когато се манипулира неправилно с фокусиран ултразвук може да се наблюдават много нежелани реакции, някои от които да оставят трайни следни върху организма.

Повърхностно изгаряне, отокът, преходната невралгия са само част от страничните ефекти.

Фокусираният ултразвук е единствената към момента апаратна процедура в света на естетичната дерматология, която може да оказва въздействие на такава дълбочина – 4.5мм. Именно за работата с най-дълбокия накрайник са необходими добри познания по топографска анатомия на лице и шия. В тези области се намират важни анатомични структури – големи артериални съдове, вени и нерви, щитовидната жлеза, които лесно могат да бъдат увредени.

Затова ние съветваме: не рискувайте здравето си.

Доверявайте се само на медицински персонал, преминал специализирано обучение за работа с фокусиран ултразвук.

   

Още статии: