fbpx

МЦ Дерма София - ул."Бяло поле"№3, Бизнес Център Комфорт - ет. 2

Ернестина Шинова каза „Да“ на Radiesse

Очарователната и много талантлива актриса Ернестина Шинова, позната ни от големия и малкия екран, се довери на д-р Ася Данчева, която работи в областта на естетичната дерматология и лазерната терапия повече от 10 години и е обучаващ лекар на техники за инжектиране с Radiesse.

Ернестина беше разхубавена и освежена с помощта на нашумелия универсален филър от ново поколение, предназначен за запълване на липсващи обеми и бръчки по лицето, както и за под­младяване на кожата на ръцете.

ernestina-shinova-kaza-%22da%22-na-radies

Radiesse е подходящ за оформяне и уголемяване на скулите, за корекция на назолабиалните гънки, марионетните линии и менталната гънка, за запълване на темпоралната област и лифтинг на веждите, за изглаждане на контура на брадичката и попълване на хлътнали бузи. Постига всичко това благодарение на двойния си ефект. Незабавният резултат се дължи на гел-носителя, а дълготрайният – на микросферите, които стимулират мощно производство на собствен колаген.

Ето какво каза Ернестина няколко дни след процедурата:

„Имам три добри новини. Първата, че поставянето на Radiesse нито травмира кожата, нито причинява болка. Втората, че не е завинаги, както се случва със силикона. И третата, най-хубавата новина е, че лицето остава живо, изразително, без да губи нищо от естествената си мимика. А това е изключително важно за мен като актриса – аз „работя” с лицето си. Пък и винаги съм била „еко”, тоест против пластичните операции и чуждите тела в собственото тяло. Между другото, съпругът ми Андрей, който е яростен отрицател на „силиконките” и на жените, прекалили със скалпела, беше във възторг от намесата на д-р Данчева. А това, както разбирате, означава, че и тя, и Radiesse са си свършили прекрасно работата. Колкото до моите приятели, познати, гримьори, те изобщо не подозират, че съм правила каквото и да било, а само ахват: „Колко добре изглеждаш, колко си свежа…”.

Д-р Ася Данчева:
„Ернестина е прекрасна жена с изящни пропорции, съвършено и добре съхранено лице. Но гравитацията не прощава на никого. Прецених, че при нея е налице лека загуба на мастна тъкан в маларната (горната) зона на лицето, че има леки неравности по линията на брадичката и сравнително изразени назолабиални гънки. Инжектирах Radiesse в най-високата точка на скулите, в назолабиалните гънки и направих 3D векторен лифтинг в бузите. Сега лицето на моята любима актриса е значително по-свежо, очите ù изглеждат по-усмихнати. Прогнозата ми за нея е много добра: процесите на стареене ще се забавят във времето, тъй като филърът противодейства на земното притегляне и активизира синтеза на собствен колаген. След едно съвсем леко допълнително попълване с Radiesse през близките месеци резултатът ще се запази поне две-две години и половина.”

Още статии: