МЦ Дерма София - ул."Бяло поле"№3, Бизнес Център Комфорт - ет. 2

С Radiesse на кафе при Гала!

На 21.03.12 г. бяхме на гости на едно от най-гледаните женски предавания на Нова ТВ – На кафе.

Може да гледате предаването ТУК.

Основната тема беше:
Как да постигнем млада визия на лицето и ръцете, благодарение на най-новото поколение филъри, чийто представител у нас е Радиес.
dr-asya-dancheva-na-kafe-s-gala

 

В предаването гостуваха д-р Ася Данчева и д-р Радина Денкова – две от водещите специалистки в естетичната дерматология.

В разговора бяха разяснени за всички зрители видовете филъри, беше показана нагледно разликата между хиалуроновата киселина, която е първият временен филър и Радиес. Зрителите можаха да видят как хиалуриновата киселина е по-течна и се разлива по-бързо, а Радиес е с по-висока плътност и еластичност. Той придава не само обем, но и стимулира производството на собствен колаген в кожата, благодарение на което се удължава действието му във времето.

Най-интересната част от предаването беше разбира се демонстрацията на инжектиране на Радиес в лицето и ръцете. В предаването гостуваха 3 модела – на първия модел беше направено пълно моделиране на лицето, на втория – подмладяване на ръцете чрез попълване на изгубен обем, а на третия модел беше приложена корекция на нос. При коригиране на нос трябва да се има предвид, че корекция с филър е подходяща само при хора с минимални козметични проблеми на носа или при нужда от лека намеса след операция. При всички манипулации ефектът беше незабавен и всички зрители имаха възможността да се уверят в невероятния ефект на Радиес.

Още статии: