МЦ Дерма София - ул."Бяло поле"№3, Бизнес Център Комфорт - ет. 2

Лазерна система – Fotona SP Dynamis

Лазерната система SP Dynamis на един от лидерите в естетичната лазер терапия Fotona е проектирана да извършва множество процедури в областта на естетичната дерматология, дерматохирургия, гинекология, подология

Лазерната система SP Dynamis на един от лидерите в естетичната лазер терапия Fotona е проектирана да извършва множество процедури в областта на

  • естетичната дерматология
  • дерматохирургия
  • гинекология
  • подология – част от медицината, която се е посветила на изучаването, диагнозата и медицинското лечение на болести по краката, пръстите и ноктите на ходилото

Fotona SP Dynamis е изключително и само медицински лазер, извършващ чудеса в ръцете на опитния лекар специалист.

Платформата комбинира два допълващи се лазера с различна дължини на вълната:

  • Nd:YAG с дължина на вълната 1064 nm – ефективен за достигане до най-дълбоките слоеве на кожата.
  • Er:YAG с дължина на вълната 2940 nm – идеален за премахване на повърхностни несъвършенства.

Комбинирането на двата взаимно допълващи ефектите си лазера създава 6 различни пулсови режима съчетаването, на които е в основата на множество различни терапевтични протоколи за изключително висока ефективност на процедурите, изпълнявани с SP Dynamis.

 

ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА ПЛАТФОРМАТА:

 

                       

ГИНЕКОЛОГИЯ

Fotona 4D® Lifting

Fotona4D® е иновативна лазерна терапия за неинвазивен фейслифтинг, която използва комбинацията от две дължини на вълните за третиране на 4 различни нива на кожата, за да я подмлади и стегне отвън и отвътре.
Процедурата третира различни несъвършенства на кожата, като подобрява нейната еластичност, свива порите, изравнява неравности, отнема от дълбочината на фините линии и бръчици! Кожата става стегната, свежа и сияйна!

SmoothEye®

Нежна, бърза и неинвазивна терапия, която внася незабавна свежест и стегнатост на околоочната област. Стимулира се ремоделирането на колаген и се инициира неоколагенеза.

LipLase®

Fotona LipLase® е неинвазивно освежаване на устните. Неаблативният SMOOTH® импулс нежно затопля устните, така че да стимулира ремоделирането на колаген и да инициира синтеза на нов такъв. Устните стават по-пухкави, по-меки и по-гладки, а контурът – по-изразен.

HAIRestart®

е наинвазивна лазерна процедура, която третира различни нарушения на растежа на косата. Това иновативно решение е фокусирано върху стимулирането на латентните космени фоликули. Нежните лазерни импулси достигащи скалпа, водят до повишена тъканна регенерация и насърчават растежа на нови фоликули.
Процедурата може да бъде прилагана за:
– превенция от загуба на коса
– за подобряване плътността и дебелината на косата
– за насърчаване строежа на нови фоликули
– без болка
– без въстановителен период

Акне и премахване на белези от акне

Fotona е иновативно решение за третиране на активно акне и белези от акне!
Nd:YAG лазерната дължина безопасно прониква в кожата, таргетира свръхактивните мастни жлези и намалява риска от развиване на ново възпаление на акне. Er:YAG се абсорбира от горните микрослоеве на кожата, където отнема от дълбочината на белезите и да стимулира производството на нов колаген в дермата.

Премахване на белези и стрии
Er:YAG дължина на вълната се използва за нежна обработка на белези и активиране регенерирането на колаген в кожата. Процедурата е изключително подходяща за белези от акне. За хипертрофични белези и по-нататъшното подобряване и естетичния им вид и качеството на белега, е подходящо да се използва  Nd:YAG.

Васкуларни лезии
Лазерното лечение е неинвазивна и безболезнена процедура за отстраняване на много видове съдови лезии, включително хемангиоми. Дългите Nd:YAG импулси проникват на дълбочина 5-6мм в кожата и съвсем нежно свиват кръвоносните съдове, така че да подобрят техния естетичен вид.

 

Още статии: