РЕВИТАЛИЗАРАЩА ТЕРАПИЯ С GREEN MASK

Преоткрийте новата кожа с маски CASMARA.
CASMARA е откривател на оригиналните алгинатни peel of маски за лице.

CASMARA представляват маски на основата на гел.

ПОКАЗАНИЯ:

БРЪЧКИ ПО ЧЕЛОТО
Благодарение на състава си, маските спомагат за изпълване на челните бръчки, подобряват еластичността на тъканите и полират повърхността на кожата.
ОТПУСНАТА КОЖА
Охлаждащият ефект вследствие на положените маски предизвиква съкращаване на мускулите на лицето, последвано от отпускане, което в краен резултат води до лицева гимнастика и стимулира видим лифтинг и тонизиране на кожата.
ТОРБИЧКИ ПОД ОЧИТЕ
Прилагането на маските върху очите поражда лимфен дренаж и спад на отоците. По този начин предотвратяват задържането на течности и редуцират торбичките под очите.
БРЪЧКИ ОКОЛО НОСА
Тези моделиращи маски спомагат да се преочертае лицевия контур,  като действат и върху изразените бръчки около носа.
ПЕРИОРБИТАЛНИ И ПЕИОРАЛНИ БРЪЧКИ
Способността на маските да засъхват отвън навътре ускорява проникването на активните съставки върху бръчките около очи и устни.
БРЪЧКИ НА ШИЯТА

Охлаждащият ефект на маските предизвиква съкращаване на мускулите на шията и стимулира лифтинг и тонизиране на тъканите. Същевременно, състава на маските има ревитализиращ и укрепващ ефект върху еластина на кожата.

GREEN MASK – РЕВИТАЛИЗАРАЩА ТЕРАПИЯ 

Grren mask e алгинатна маска с морски водорасли и мента, които имат моментално действие и правят кожата сатенено мека и гладка.
Екстрактите от морски водорасли съживяват кожата, като я насищат с олигоелементи, витамини, аминокиселини и протеини. Хлорофила, който също се съдържа във водораслите насища кожата с кислород , като се стимулира клетъчният метаболизъм.
Екстракта от мента активира кръвообращението, укрепва капилярите, нормализира себумната продукция, освобождава тъканите от течности и токсини, освежава, повишава тонуса и охлажда.

Препоръчва се като специална грижа на суха кожа, за тежки зачерявания, както и като възстановяващо средство след пластични операции, дълбок пилинг или инвазивни процедури.

Процедурата включва:
1. Почистване на лицето
2. Ексфолиация
3. Нанасяне на серум с ултразвук
4. Поставяне ня Green mask
5. Финален продукт

Продължителността на процедурата е около 40минути.

ВИЖ ОЩЕ:
АНТИОКСИДАНТНА И ТОНИЗИРАЩА ТЕРАПИЯ С GOJI MASK -ГОДЖИ БЕРИ
BI-PHASE SOYA MASK – ДВУФАЗНА ANTI-AGE МАСКА СЪС СОЯ
GOLD MASK 24k – ЗЛАТНА МАСКА С 24 КАРАТА ПРАХОВИ ЧАСТИЦИ

Д-р Данчева - запази час

ОНЛАЙН ЗАПАЗВАНЕ НА ЧАС

Резервирайте час при д-р Данчева.