МЦ Дерма София - ул."Бяло поле"№3, Бизнес Център Комфорт - ет. 2

ПРОМОЦИЯ ПЛАЗМОЛИФТИНГ

Само до 31.12.2017 год. ПЛАЗМОЛИФТИНГ на цена 199 лв. Запишете час онлайн на сайта или на телефон +359 894 33 96 96.

 

Асо искате да върнете сияйността на Вашата кожа, автоложната плазма може да направи това.
Естественото остаряване на Вашата кожа се дължи на дисбаланса между скоростта на разрушаване и подновяване на клетките и колагена.

Какво представлява плазмата

Кръвната плазма е течният компонент на кръвта, в който плават кръвните клетки – тромбоцити, еритроцити, лимфоцити, левкоцити и др.. Съставлява около 55% от обема на кръвта. Основната съставка е водата (90%-92%) с разтворени в нея органични (7%-8%) и неорганични вещества (1%).

Кръвната плазма като продукт за кръвопреливане се изготвя посредством въртене на прясна кръв в центрофуга докато кръвните клетки се утаят на дъното. Ако в епруветка с кръв се прибави противосъсирващо вещество, кръвната плазма се отделя като горен слой.

Тромбоцитите са основните участници в механизмите на клетъчната регенерация. Те осигуряват жизнено важните за клетките растежни фактори.

Как се извършва процедурата плазмолифтинг / плазмотерапия

Тази техника представлява вземане на проба от Вашата собствена кръв и отделяне на компонентите и посредством центрофугиране, за да се изолират и концентрират Вашите тромбоцити в плазмената фракция. Така получената плазма се инжектира в повърхностните слоеве на кожата като мезотерапия.

Във Вашата кожата, съдържащите се в пламата концентрирани тромбоцити ще освободят растежни фактори в биологичното им съотношение, за да стимулират клетъчната пролиферация на фибробласти и синтеза на компоненти на екстрацелуларния матрикс като колагенови и еластинови фибри, отговорни за еластичните свойства на кожата.

Автоложната плазма се използва за третиране на:

Фини бръчки и подобряване качество на кожата – спомагайки процеса на регенериране на тъканите, инжектирането на плазма чрез мезотерапия подобрява качеството на кожата и изглажда фините бръчки по лицето, шията, деколтето и ръцете.

Тъмни кръгове под очите – зоната около очите е изключително деликатна за работа и трудно повлияваща се.
Поради смущение в микроциркулацията зоната под долния клепач може да е по-тъмно оцветена. Растежните фактори в плазмата стимулират микроциркулацията в зоната на клепачите, възстановяват блясъка на кожата, подобряват тонуса, изглаждат фините бръчки и намаляват тъмните кръгове.

В комбинация с лазерни процедури или химически пилинг

При алопеция и косопад

Белези – инжектирането с плазма е ефективно средство за третиране на стрии, белези от акне или хипертрофични белези

Кои зони могат да бъдат третирани

♦ Лице
♦ Шия
♦ Деколте
♦ Ръце
♦ Капилициум – скалп и всяка друга зона на тялото

Какво да очаквате:

Резултатите са видими на 2 – 3 седмица след първата процедура.
Очакваните благоприятни ефекти са увеличаване на кожната еластичност с изглаждане на фините линии, както и подобряване тена на кожата.

Препоръчителен брой процедури:

Най-често 3-4 процедури с интервал 1 месец / 4-6 седмици/ между тях.
За поддържане на ефекта могат да бъдат назначени процедури след 6 и 12 месеца.

Още статии: