МЦ Дерма София - ул."Бяло поле"№3, Бизнес Център Комфорт - ет. 2

Juvéderm® VOLITE – чудото на Алерган

JUVEDERM® VOLITE – Иновативна инжекционна терапия, разработена да подобри качеството на кожата с ефект до 6 месеца.

 

Juvéderm® VOLITE е първия инжекционен продукт на Алерган, специфично разработен да подобри гладкостта, хидратацията и еластичността на кожата с ефект до 6 месеца, само след една процедура.
Juvéderm® VOLITE се инжектира интрадермално и може да се прилага на лицето, шията, деколтето и ръцетe.
Juvéderm® VOLITE е инжекционен гел с хиалуронова киселина, която използва патентованата VYCROSS® технология.

Глобално проучване показва, че голяма част от жените се притесняват от качеството на кожата си- повече от половината от жените(56%) споделят, че външния вид на тяхната кожа допринася за вътрешната им красота.

Какво съдържа Juvéderm® VOLITE ?
Juvéderm® VOLITE е гел с хиалуронова киселина, съдържа и лидокаин, за да осигури комфорта на пациентите. Използва иновативната патентована VYCROSS® technology и е най- лекия и най-малко кохезивен продукт с VYCROSS® technology досега.

Къде може да се инжектира?
Juvéderm® VOLITE може да се прилага в зони като лице, шия, деколте и ръце.
Съветваме пациентите да се консултират с обучен и опитен лекар за различните възможности за приложение на продукта.

Как се инжектира Juvéderm® VOLITE ?
Juvéderm® VOLITE се инжектира интрадермално. По време на консултацията лекарят ще обсъди как да се постигнат желаните от пациента резултати.

Кой може да инжектира Juvéderm® VOLITE на пациентите?
Juvéderm® VOLITE е разработен да се инжектира интрадермално от опитен лекар, който е преминал нужното обучение.

Науката зад Juvéderm® VOLITE
Какви са доказателствата, подкрепящи предимствата на Juvéderm® VOLITE?
Клинично проучване с 131 пациента показва подобрение в качеството на кожата на първия, четвъртия и шестия месец. Един месец след процедурата 96% от пациентите са с по-гладка кожа на лицето (оценено от лекари, участващи в проучването) и 91% от пациентите съобщават, че са удовлетворени от състоянието на своята кожа. Резултатите се задържат до шест месеца, пациентите съобщават, че продължават да чувстват значитeлни подобрения в хидратацията и че са удовлетворени от състоянието на своята кожа.

Какъв е профила на безопасност на Juvéderm® VOLITE?
Няма описани сериозни странични ефекти в клиничното проучване. Както при другите естетични процедури, по време на клиничното проучване пациентите съобщават за странични ефекти като хематоми, болка на мястото на инжектиране. Juvéderm® VOLITE има много добра толерантност и 95% от пациентите се връщат към социалните дейности един ден след процедурата.

С какво се различава от другите хиалуронови филъри ?
Juvéderm® VOLITE е най-мекия и най-малко кохезивен продукт в семейството на VYCROSS® до момента. Той е разработен да подобри качеството на кожата до 6 месеца след само една процедура.

С какво Juvéderm® VOLITE се различава от другите конкуренти продукти ?
Juvéderm® VOLITE осигурява подобрение на основните качества на кожата- гладкост(липса на фини линии), хидратация и еластичност .7,8,9 Juvéderm® VOLITE е разработен да подобри качеството на кожата до 6 месеца само с една процедура, другите конкурентни продукти изискват няколко процедури за постигане на желаните резултати.

Колко струва процедурата с Juvéderm® VOLITE ?
Цената на една процедура зависи от лекаря, който ще инжектира продукта и количеството продукт, което ще е нужно за постигане на желания резултат.

 

Още статии: