МЦ Дерма София - ул."Бяло поле"№3, Бизнес Център Комфорт - ет. 2

HIFU ЛИФТИНГ – ПРОМОЦИЯ

ПРОМОЦИЯ – ЦЕНА 1250 лв. ЛИЦЕ И ШИЯ /ПРЕДИШНА ЦЕНА 1600 лв./

hifu-beauty-_4longer_beauty_vz_hair_and_glamour_ltd_

ПРОМОЦИЯ – ЦЕНА 1250 лв. ЛИЦЕ И ШИЯ /ПРЕДИШНА ЦЕНА 1600 лв./

DOUBLO S e иновативен апарат, използващ микрофокусиран ултразвук с висока интензивност за неоперативен лифтинг на лице и шия. Технологията е известна под името „Хай Фу“ от английското съкращение HIFU (High Intensity Focused Ultrasound). С помощта на „Хай Фу“ прецизно фокусирана, фракционирана ултразвукова енергия прониква дълбоко в кожата, без да нарушава нейния повърхностен слой и предизвиква стягане и уплътняване на кожата на лицето и шията.

      

Показания за „HIFU”– неоперативен SMAS лифтинг:

hifu• промени свързани с възрастта
• двойна брадичка
• загуба контура на скулите
• отпускане на кожата под брадичката и в областта на шията
• загуба на контура на лицето и контура на долната челюст
• дълбоки назолабиалните гънки
• увиснали ъгли на устата
• отпускане на вежди и клепачи
• гравитационна птоза (отпускане) на лицето

hifu

Какво представлява doublo ?

doublo-s е апарат за нехирургична процедура без социална изолация , която използва HIFU (високо интензивен фокусиран ултразвук) за стягане и тонизиране на отпусната и вяла кожа като се използват естествените реакции на организама за възстановяване.

Какво е различното в тази процедура?
doublo-s е предназначен за неинвазивна процедура, която е насочена към структурите под кожата – SMAS слой и дълбоката дерма, които повлияват лифтирането, без необходимост от хирургическа намеса или други инвазивни процедури на повърхността на кожата.

Как действа doublo-s?
Doublo наслагва HIFU енергия под повърхността на кожата за да стимулира синтеза на нов колаген. Като резултат, кожата започва да се стяга и тонизира с течение на времето.

Кои зони могат да се обработват?
doublo-s може да се използва за лифтинг на вежди, горната и долна част на лицето, брадичката, шията или цялото лице.

Как HIFU технологията въздейства на колагена?
Колагенът е естествен протеин, който осигурява на кожата виталност като я поддържа плътна, тонизирана и еластична. С напредване на възрастта, колагенът губи еластичността и свойствата си да противодейства на гравитацията, която тегли кожата надолу. На практика HIFU предизвиква загряване на тъканите, подобно на подкожно изгаряне, което отключва защитните механизми на човешкия организъм – започва производството на нов, свеж колаген, целящ да заздрави старите и вече наранени слоеве.

Каква е разликата между doublo-s и лазерите?
Лазерите са насочени към повърхностните слоеве на кожата (фини линии, бръчки, пигментационни промени). doublo-s достига до дълбоките слоеве на кожата и основния слой, към който е насочена естетичната хирургия за постигане на лифтинг и опъване на кожата. Поради това, лазерните процедури и doublo-s са напълно различни, но се допълват прекрасно за постигане на максимален резултат.

Кой е подходящ за процедура с doublo-s ?
Някои хора предпочитат рязката промяна след хирургическа манипулация. Други по-плавния и натрупващ се резултат на неинвазивните терапии, без социална изолация. doublo-s е подходящ за втория тип, осигурявайки по-добър външен вид на кожата и подобрявайки текстурата и. Когато anti-aging продуктите не са достатъчни, а хирургическата намеса е нежелана, doublo-s е ефективното решение.
Подходящ пациент за doublo-s е всеки с леко до умерено ниво на „отпусната” кожа. По-ниско стоящите вежди или отпуснатата кожа на клепачите, например са първите знаци за отпускане на кожата. Чрез обновяване на кожата отвътре doublo-s повдига веждите, което от своя страна намалява излишната кожа на клепачите, отваря очите и придава по младежки и свеж вид на лицето.
doublo-s е алтернатива за хора, които не са готови да се подложат на хирургически фейс-лифтинг поради психологическа нерешимост или липса на средства.

Колко време отнема процедурата?
Без необходимост от социална изолация, процедура на цяло лице продължава около 45 минути до 1 час, а частичен лифтинг за лице или лифтиране на вежди отнема около 30 минути.

Колко дълго продължава да действа процедурата?
Пациентът може да забележи веднага ефект на стягане, но максимален резултат се постига в интервал от 3 до 6 месеца, докато трае изграждането на нова, стабилна колагенова структура.

До кога трае резултата от процедурата?
При пациенти, третирани с doublo-s се наблюдава наличие на свежо синтезиран колаген години след процедурата, но кожата продължава естествения си ход на стареене. Допълнителните коригиращи процедури могат да помогнат за забавяне хода на стареене на кожата, който е много индивидуален. Все пак ефектът от процедурата е видим до 1 година след нейното прилагане.

Колко процедури са необходими?
Болшинството от пациентите се нуждае само от една процедура; при някои са необходими и повече (в зависимост от тежестта на отпускане на кожата и биологичната реакция на тялото към ултразвука и производството на колаген). Повече от една процедура може да се прави само по преценка на лекар.

Има ли период на социална изолация?
doublo-s предоставя изцяло неинвазивен метод да се върнете към ежедневните си дейности веднага след процедурата, без да е небходимо да спазвате някакви ограничения. Това е предпочитаната процедура за хора с публични изяви.

Какво да очаквате след процедурата:

Възможно е до два или три дни след процедурата да се наблюдава леко подуване и оток. Лифтинг ефектът е строго индивидуален и до голяма степен зависи от времето на ремоделиране и обновяване на колагена в кожата, като ефектът от неоперативния SMAS-лифтинг се увеличава в продължение на 3-6 месеца след процедурата.
Процедурата не изисква анестезия или охлаждане. Eдно от основните предимства на  HIFU неоперативния SMAS-лифтинг е, че след процедурата няма възстановителен период, а ефектът от него може да бъде сравнен с ефекта на успешна хирургическа фейслифт операция.

Има ли сезонна зависимост за прилагане на процедурата и зависимост от фототипа на кожата?

Не. Процедурата може да се прилага целогодишно и е подходяща за всеки фототип кожа.

Усеща ли се ултразвука по време на процедурата?
Като цяло комфортна за пациента процедура, без анестезия и охлаждане.

С какво може да се сравни усещането?
Прагът на комфорт е много субективен, може да се прояви съвсем лек дискомфт по време на процедурата. Това е временно и е положителна индикация за стартиране на въздействието на HIFU върху SMAS слоя.

Има ли някакви странични реакции?
Може да се появи леко зачервяване за около час след процедурата, както при малък процент от пациентите се наблюдава лек оток, изтръпване или чувствителност при допир, но тези реакции са съвсем леки и бързо преходни. Съществува възможност за поява на други, не толкова често срещани реакции, за които Вашият лекар ще Ви информира.

Още статии: