МЦ Дерма София - ул."Бяло поле"№3, Бизнес Център Комфорт - ет. 2

Atrofillin филър в туба

Д-р Ася Данчева: интервю за списание Коса – декември 2014.

Атрофилин филър в туба

Atrofilin е дерматологично тестван крем, без съдържание на парабени, който придава обем на кожата и има изсветляващи свойства. Специалната комбинация от активни съставки спомага за постигане на максимални резултати при повишаване на блясъка на кожата и редуциране на симптомите при свръхчувствителната и суха кожа.
Atrofilin действа едновременно като изсветлява и изглажда кожата и подобрява плътността й.

Как действа Атрофилин? – като осигурява глобален анти-ейджинг тетра-комплекс на кожата:

1. увеличава подкожната мастна тъкан

2. повлиява хиперпигмантациите!

3. Стяга кожата

4. Антиоксидант

Какво съдържа Atrofillin?

♦ Kojic Dipalmitate: антитирозиназа, антиоксидант*
♦ Alanine-phospinic acid: антимеланогенеза, антиполимеризация
♦ Mulberrosides, Resvaratrol: антитирозиназа, антиоксидант*
♦ DMAE: повишава плътността на кожната тъкан, увеличава здравината на колагеновите влакна, антиимфламаторен и антиоксидантен ефект, повишава устойчивостта на кожата

Atrofillin: филърът в туба

♦ Запълва подкожните тъкани чрез повишаване натрупването на мазнини в адипоцитите.
♦ Локално нарастване на мастна тъкан: Acetyl hexapeptide 38: действа върху PGC-1α.
♦ Уеднаквява вида на кожната тъкан.
♦ Изравнява тена на кожата, реконструира дермиса, антиоксидантно въздействие.


„По-красиви и по-млади? Мисията е възможна!”

Известната българска дерматоложка смята, че всяка уважаваща себе си жена трябва да полага компетентни грижи за външността си и да бъде винаги в крак с последните новости в тази област. С една от тях д-р Данчева запознава и нашите читатели.

– Д-р Данчева, може ли да се говори за сезонна козметика?
– Определено. С настъпването на зимата например трябва да се ориентираме към кремове с по-високо съдържание на липиди, а през лятото да наблягаме на продуктите с висока концентрация на хидратиращи съставки. Няма да забравя да препоръчам и серумите, незаменими наши помощници през периодите, когато кожата ни има по-сериозни проблеми. Разбира се, добре е и кремовете, и серумите да се комбинират с различни процедури, извършени от дерматолог – само тогава можем да бъдем сигурни, че сме направили всичко възможно, за да запазим нашия капитал „младост и красота”.


– Ще ни кажете ли кои козметични средства срещат напоследък единодушното одобрение на специалистите в областта на естетичната дерматология?

– В моята практика се доверявам на три неща: на личните си впечатления от ефекта на това или онова средство за разкрасяване, на констатациите на пациентките, които го използват, и на престижните награди. Затова мога спокойно да заявя, че напоследък мой фаворит е кремът Atrofillin, удостоен с приза „Най-добър козметичен продукт” в категория „Красота и анти-ейджинг” на Европейския конгрес по естетична и анти-ейджинг медицина (AMEC) в Париж.


– Ще бъдете ли по-конкретна в оценката си?

– Малко е да се каже, че Atrofillin прави чудеса. Съдете сами: кремът гарантира едновременно обем, изсветляване и стягане на кожата, има антиоксидантен ефект. И спокойно може да бъде сравнен с филър в туба.

– А как действа?
– Като се бори успешно с атрофията на кожата, намираща израз в нейното изтъняване, изсушаване, пигментиране, отпускане. С една дума, състаряване. За щастие Atrofillin увеличава обема на подкожната мастна тъкан, реконструира дермиса, изравнява тена. При това постига максимални резултати за рекордно кратък срок.

– Какво съдържа?
– Дерматологично тествани съставки като Kojic Dipalmitate, Resveratrol, DMAE и други. Те повишават плътността на кожната тъкан, увеличават здравината на колагеновите влакна, ремоделират мускулните влакна. Един малък пример: обемът на подкожната мастна тъкан се увеличава с цели 32,4% само за десет дни. Вследствие на което лицето се подмладява с години.

– Как се прилага?
– Няколко пъти дневно, в продължение на минимум три седмици. Хубавото е, че Atrofillin може да се комбинира с пилинги – за още по-убедителен подмладяващ ефект.

– А помага ли кремът на дами, които след строга диета свалят доста килограми и лицето им буквално хлътва?
– Категорично да! И резултатът ще бъде повече от впечатляващ. Защото това на практика е единствената алтернатива за бързо възстановяване на подкожната мастна тъкан с допълнително лифтиране, изсветляване и подобряване на кожния тургор.

Още статии: